petek, 4. maj 2012

Krstna vabila

Ker je pomlad tisti čas, ko se začno dogajati velike stvari, je prav, da končno objavim tudi nekaj vabil za zakramente. 
Prepričanje, da je slovesnost in praznovanje lepše v lepem, toplem vremenu, se je iz porok preneslo tudi na krste. Zakaj pa ne? Če sem iskrena, smo tudi mi rahlo kalkulirali vremenske razmere za krst naše male navihanke :) Vsem, ki se pripravljate na ta lep dogodek, že vnaprej iskreno čestitam in vam želim prijetno slavje.







četrtek, 3. maj 2012

Velikonočni zajec

Velika noč je že davno za nami, v arhivu pa sem našla letošnje voščilnice. Še vedno se spomnim, koliko preglavic sem imela z idejami :) Ves čas mi je za nereligiozni del po glavi rojil velikonočni zajec...tisti, ki prinese otrokom čokoladna jajčka in pisane pobarvanke...Po kar nekajtedenskem iskanju primernih štampiljk, ko mi je voda že konkretno tekla v grlo, sem na e-bayu končno našla tale dva simpatična zajčka. In hop-hop...čez nekaj dni sta že bila moja!!!




sreda, 2. maj 2012

Bruuummmmmm....

Spodaj sta še dve voščilnici za moške. Čeprav tudi ženske ljubimo hitrost in lepe avtomobile ter hitre motorje...

Motivi so štampiljke pobarvane s ProMarkerji, posenčeni robovi z Distress inki in vse skupaj pokombinirano z dizajnerskim papirjem. Še napis...in voila! Meni so prav simpatične :)




Moški, ah lari fari...

...z njimi je težko, brez njih pa ne moremo :)
Tu in tam pa si tudi oni zaslužijo kakšno priznanje v obliki pohvale, darilca ali preproste voščilnice. Današnji dan sem posvetila njim - našim moškim.



Ideje za moške voščilnice mi vedno naredijo več preglavic kot voščilnice same :) Običajno jim za osrednji motiv podtaknemo kaj povezanega s pijačo ali njihovim priljubljenim hobijem: grozdje, kozarec, majolka, tihožitje, in jih tako že v osnovi označimo kot brezdelneže, ki cel dan presedijo za računalnikom in zraven srebajo pivo :) :) :) No, pa naj bo tokrat drugače!